Wimper-extensions

Wimperextensions one by one is de trend van nu! 
U heeft na de behandeling meteen een schitterende oogopslag, voelt zich vrouwelijker en het geeft u een frisse opgemaakte uitstraling. Kortom een geweldige uitvinding! De one by one wimperextensions worden haartje voor haartje aangebracht. Dit geeft een natuurlijker effect dan de plukjes of wimperstrips. Dit komt ook omdat er geen aanhechting zichtbaar is. Ik werk met wimperextensions van het merk Blink. De wimpers van kunstof zijn handgemaakt, flexibel, licht in gewicht en door de mooie glans niet van echte wimpers te onderscheiden.
 
 
De vele voordelen van Wimperextensions:
* s' morgens opstaan met een heldere frisse blik.
* geen mascara meer nodig.
* geen uitlopende mascara meer door b.v regen en sneeuw.
* u kunt er mee zwemmen, sporten, douchen en naar de sauna gaan.
* het geeft een nog vrouwelijkere look.
* ze hebben een opliftend effect.
* u voelt de wimperextensions niet zitten doordat ze heel licht zijn.
 
De behandeling:
Voor de bahandeling heeft u een intakegesprek. We nemen dan uw wensen en de mogelijkheden door. U kunt kiezen uit verschillende diktes, lengtes en krullen. Wilt u een natural look of een glamour filmsterren look? Er is veel mogelijk op het gebied van wimperextensions. Ook laat ik u een gezondheidsformulier invullen met daarop uw gegevens en een aantal vragen of u geen aandoeningen aan uw ogen heeft.
Tijdens de behandeling ligt u ontspannen op een speciale bank. Er is evt een dekentje aanwezig. De onderste wimpers worden afgeplakt met speciale tape of eyepads. Daarna sluit u uw ogen en kan het zetten van de extensions beginnen.
De extensions worden met grote zorg en precisie haartje voor haartje met een speciale wimperlijm bevestigd. Na de handeling wordt de tape of de eyepads voorzichtig verwijderd en kunt u meteen genieten van uw prachtige wimpers.
 
Belangrijk om te weten voor u voor uw behandeling komt:
* reinig uw ogen zorvuldig. Dit kan evt bij mij. Doet u het thuis, dan scheelt dat veel tijd. In de salon zal ik uw ogen altijd nog na-reinigen om er zeker van te zijn dat alle make-up resten verwijderd zijn. Dit is belangrijk voor een optimale hechting.
* Draagt u lenzen? Dan is het verstandiger deze tijdens de behandeling uit te doen. U ligt n.l. een tijdje met gesloten ogen en dat kan minder prettig zijn met lenzen.
* Draagt u (soms) een bril? Neem deze dan mee, dan kunnen we bekijken welke lengte van de extensions mogelijk is, zodat de wimpers niet tegen het glas komen.
* Heeft u een ontsteking aan uw oog, gebruikt u (olieachtige) druppels of heeft u andere oogaandoeningen dan is het plaatsen van wimperextensions niet aan te raden.